.

.

Pages

Wednesday, December 31, 2014

BEST SLIM 100% ORIGINAL

BEST SLIM 100% ORIGINAL

Nak tak bakar lemak dengan pantas dalam masa sebulan? Best slim mampu membantu anda menguruskan badan dan membuang lemak yang tidak diperlukan. Best slim adalah gel lembut yang mampu menyekat selera makan, menggalakkan metabolisme, tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam terlalu kuat.



Ciri-ciri Best Slim:
  • 100% semula jadi ekstrak herba
  • Tiada cirit-birit
  • Selamat dan berkesan
  •  Menggalakkan metabolisme lemak
  • Melegakan perut dan sistem gastrousus
  • Mengurangkan lemak dalam darah, tekanan darah, ia anti radiasi, radikal bebas dan anti-penuaan.

Kandungan
·         Ekstrak Cassia
·         Ekstrak Coix
·         Extrak daun mulberi
·         ekstrak daun teratai
·         ekstrak sawi dan kanji perubatan

Dos yan disyorkan
·                     Makan sebiji setiap hari sebelum sarapan atau selepas mengambil sarapan 
·                     Minum air yang banyak, sekurang-kurangnya 3 liter sehari
·                     Jangan mengambil minuman atau makanan beralkohol & kurangkan minum kopi dan teh

Tidak sesuai untuk orang yang:
·                     Menderita penyakit mental, penggunaan ubat atau alkohol
·                     Orang yang hipertiroidisme, disfungsi hati/buah pinggang
·                     Risiko penyakit kardiovaskular, strok, mengandung dan menyusukan anak

Anda BERMINAT ?
Harga Pasaran : RM 60.00 (SM) RM 65.00 (SS)
Harga Kami (Termasuk Pos Laju) : RM 40.00 (SM) RM 45.00 (SS)
Status Produk : READY STOK (DIJAMIN ORIGINAL)

BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 0169214343 / 0162228363
Inbox (Facebook Pages) : Aisha Collection Beauty & White SkinCare
Inbox (Facebook) : Pusat Kecantikan Murah
Inbox (Facebook) : Syarifah Nor Aisyikin ii
Email : syarifahmohonrezeki@gmail.com

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
-         0169214343 –

SABUN MARINE ESSENCE MERAWAT PENYAKIT


Antara khasiat Sabun Marine Essence Beauty Bar:
* Mencerahkan sesetengah badan yang gelap.
* Menghilangkan daki dan kesan gelap pada ketiak, leher, peha dan buku lali
* Mengurangkan dan membantu hilangkan gatal-gatal badan
* Mengurangkan kesan radang eczema
* Mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
* Membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan. Jerawat pada muka juga membantu.
* Melembutkan kulit
* Mengurangkan parut/ 
*Boleh menghilangkan Strech Mark.
* Sabun yang beraura, rasa fresh and energetic 

KEBAIKAN ’Sabun Marine Essence’
* Menyingkirkan toksin dalam badan *
 Membekalkan bahan mineral
* Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
* Menyelaras keseimbangan pH badan
*Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri
* Menghidrat dan menghaluskan kulit
* Memperbaharui dan memperbaiki sel2 mati


KANDUNGAN SABUN MARINE ESSENCE 
1) Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

2) Pheno-SFE TM
(Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk  menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada  merosakkan sel-sel kulit.
(Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan  menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih  lama.

3) Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

4) Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

5) Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

6) Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan  daripada udara ke dalam kulit Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

7) Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang  pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah. 
____________________________________________________________

CARA PENGGUNAAN :
-Basahkan sehingga berbuih.
Kemudian sapukan kepada kulit.
Bilaskan dengan air sehingga bersih.

CARA PENYIMPANAN
-Simpan di tempat dingin dan kering.
Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.


Anda BERMINAT ?
Harga Pasaran : RM 115.00 (SM) RM 120.00 (SS)
Harga Kami (Termasuk Pos Laju) : RM 105.00 (SM) RM 110.00 (SS)
Status Produk : READY STOK (DIJAMIN ORIGINAL)

BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 0169214343 / 0162228363
Inbox (Facebook Pages) : Aisha Collection Beauty & White SkinCare
Inbox (Facebook) : Pusat Kecantikan Murah
Inbox (Facebook) : Syarifah Nor Aisyikin ii

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
-         0169214343 –

Sunday, December 28, 2014

SLIMMING PANTIES 26CM


Adakah punggung anda jatuh selepas melahirkan? Inginkan punggung kelihatan naik & langsing???
Dengan high waist hip up shorts, selesa dipakai, belakang jadi montok dan perut akan kempis dan rata.
Jom try high waist hip up short sekarang..

FREE SIZE : 
FITT 64-85CM / HIPS : 87-105CM
~ selesa
~ sesuai digunakan seharian
~ flexible
~ free size

* Meningkatkan reka bentuk pinggang tinggi - keluk lengkap bersalut pinggang.
* Reka bentuk khas permukaan tidak sekata di sekeliling pinggang kira-kira 9cm ditenun khas untuk meningkatkan pinggang, urut perut dan membakar kalori di pinggang.
* Kain yang selesa di pakai pada bila-bila masa.
* Ia dapat reshape kembali dari perut ke punggung agar lebih menarik.
* Dapat membakar kalori di bahagian pinggang dan perut...
* Mengangkat dan padatkan bahagian punggung yang jatuh.
* Membantu merampingkan pinggang dan perut.

Bahan
Diperbuat daripada kapas 90% dan 10% spandex
Fungsi : 
  • Membantu merampingkan pinggang dan perut 
  • Mengangkat dan PADATKAN BAHAGIAN PUNGGUNG yang JATUH

Sesuai dipakai sepanjang hari dan juga paling efektif dipakai pada saat tidur untuk pembakaran lemak.
Terasa nyaman dan tidak mengganggu aktiviti seharian.
Jika dipakai sambil bersenam dapat mempercepat pembakaran kalori.
Cara mudah dan efektif untuk membuat tubuh anda lebih ramping. Gunakan secara rutin maka efeknya akan segera terasa.
Testimoni-testimoni Sangat selesa dipakai.. Material soft cotton.. and tak panas Disarankan dipakai sebagai seluar dalam harian.. Bleh beli lebih tuk ganti2 setiap hari
Anda BERMINAT ?
Harga Pasaran : RM 50.00 (SM) RM 55.00 (SS)
Harga Kami (Termasuk Pos Laju) : RM 25.00 (SM) RM 25.00 (SS)
Status Produk : READY STOK (DIJAMIN ORIGINAL)

BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 0169214343 / 0162228363
Inbox (Facebook Pages) : Aisha Collection Beauty & White SkinCare
Inbox (Facebook) : Pusat Kecantikan Murah

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
-         0169214343 –

Saturday, December 27, 2014

ORIGINAL BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET


Kini anda mampu miliki bentuk tubuh yang anda idamkan. Tidak perlu berbelanja besar untuk dapatkan bentuk tubuh yang menawan.

Mengapa perlu pilih ORIGINAL BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET? 
-Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.
-Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.
-Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.
- Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.
- Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik. 
- Boleh membetulkan postur badan anda.

Saranan kami:-
- Pakai korset ini selama 8jam setiap hari selama 2bulan untuk mendapatkan kesan yang terbaik.
- Terdapat lubang besar dibahagian bawah koset ini bagi memudahkan anda membuang air.
-Seeloknya sapukan pemanas dahulu, kemudian baru sarungkan korset ini. Pembakaran lemak lebih cepat.
- Minum air masak minimum 3liter sehari. 


Terdapat dalam 2 saiz sahaja.

(S - M) dan (L - XL)

Saiz S - M
Pinggul: 84-94cm
Pinggang: 62-72cm
Berat: 45-65kg

Saiz L - XL
Pinggul: 98-105cm
Pinggang: 76-81cm
Berat: 65-85kg




Anda BERMINAT ?
Harga Pasaran : RM 90.00 (SM) RM 95.00 (SS)
Harga Kami (Termasuk Pos Laju) : RM 40.00 (SM) RM 45.00 (SS)
Status Produk : READY STOK (DIJAMIN ORIGINAL)

BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 0169214343 / 0162228363
Inbox (Facebook Pages) : Aisha Collection Beauty & White SkinCare
Inbox (Facebook) : Pusat Kecantikan Murah

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
-         0169214343 –

SUPER HIGH WAIST SLIMMING PANTIES


SUPER HIGH WAIST SLIMMING PANTIES - 31.5CM

FREE SIZE UP TO 95KG

Kelebihan Super High Waist Slimming Panty:
-Membantu anda menutupi lemak2 di bahagian pinggang dan perut.
-Mengangkat dan membantu memejalkan punggung.
-Sesuai dipakai sepanjang hari walaupun ketika tidur.
-Sangat selesa dipakai,terasa kemas dan tidak mengganggu aktiviti seharian.
-Penggunaan setiap masa akan membuatkan anda tampak langsing dan ramping.

Warna: Hitam,pink tua,pink muda,puple,beige,merah 





Anda BERMINAT ?
Harga Pasaran : RM 90.00 (SM) RM 95.00 (SS)
Harga Kami (Termasuk Pos Laju) : RM 70.00 (SM) RM 75.00 (SS)
Status Produk : READY STOK (DIJAMIN ORIGINAL)

BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 0169214343 / 0162228363
Inbox (Facebook Pages) : Aisha Collection Beauty & White SkinCare
Inbox (Facebook) : Pusat Kecantikan Murah

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
-         0169214343 –


Sexy Lace High Waist Panty


 
Sexy Lace High Waist Panty
  

Color : Purple, Pink, Black, Skin, Beige
Size: FREE SIZE
Badan Size S-XXL can wear. (Fit hingga size seluar 37 inch)
Material: Made of 90% cotton and 10% spandex
Breathable and comfortable material, beautiful lace, slim and shaping.


Apa yg specialnya panties ni?

1. Elak nampak perut yg buncit kalau korang pakai baju yg agak ketat di bahagian perut sebab getah di bahagian pinggang tu sangat lebar. * boleh buat perut mengempis but temporary. Tapi taktahu la kalau korang pakai hari-hari, perut korang boleh maintain kempis. Belum cuba belum tahu kan.

2. Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang. Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti. Tapi, "High Waist Panties" ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.

3. Kain jenis boleh stretch, so dia akan ikut ukuran pinggul.
 



1 SET = 5 HELAI
1 SET = RM 60.00(SM) RM 65.00(SS)

Anda BERMINAT ?
Harga Pasaran : RM 90.00 (SM) RM 95.00 (SS)
Harga Kami (Termasuk Pos Laju) : RM 60.00 (SM) RM 65.00 (SS)
Status Produk : READY STOK (DIJAMIN ORIGINAL)

BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 0169214343 / 0162228363
Inbox (Facebook Pages) : Aisha Collection Beauty & White SkinCare
Inbox (Facebook) : Pusat Kecantikan Murah

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN

-         0169214343 –

MYMI LOWER BODY WONDER SLIMMING PATCH - 18 KEPING


MYMI WONDER PATCH (LOW BODY)
- Lower body treatment patch = 1 box ada 3 set utk 3 hari pakai
- 1 set ada 6 pcs patch

Bahan-Bahan Utama Mymi Wonder Patch :
bahan-bahan semulajadi asal (Sophori coside, Salicornia herbacea, Capsaicin, Catechin, kafein)


Kelebihan Mymi Wonder Patch : 
* diluluskan oleh FDA.
* kempiskan perut, membakar lemak dan menggalakkan metabolisme.
* target uatam lemak dan selulit sekitar perut.
* Sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai masa untuk bersenam.
* Sesuai untuk seluruh badan, muka, perut, kaki dan lengan.
* Tahan selama 8 jam.
* Mengandungi kafein dan lain-lain bahan-bahan lada dan berkesan membakar lemak, pinggang nipis.
* reka bentuk yg sangat unik, utk kawasan besar seperti perut utk menurunkan berat badan terutama bahagian perut, ia juga melindungi Pusat.


Cara Penggunaan Mymi Wonder Patch : 
- Keluarkan patch dan tampalkan ke kawasan pusat.
- Tempoh pemakaian selama 6-8 jam.
- Dicadangkan untuk guna setiap hari untuk rawatan pertama, satu rawatan dicadangkan 5 kotak.
- Selepas itu 2 hari 1 patch, boleh gunakan ketika bersukan atau tidur.

Harga Runcit Mymi Wonder Patch
RM 45.00/Box
(Semenanjung - Termasuk Pos)
RM 50.00/Box
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

Friday, December 26, 2014

LEGACY - B'VITE

RAHSIA KULIT CANTIK, GEBU & LICIN !!

PRODUK TERBARU DARIPADA LEGACY SECRET

Fungsi " B'Vite " : 
Kulit Cerah, Cantik , Putih , Mulus , Halus , Gebus adalah idaman semua perempuan . Tetapi harga yang mahal membuatkan ramai yang memendamkan hasrat untuk menjadi cerah. Kini dengan adanya B'Vite anda pastu dapat memiliki kulit seperti ARTIS LUAR NEGARA".

PERUBAHAN setelah makan B'Vite:
- Memutihkan
- Menegangkan kulit
- Mengurangkan jerawat
- Menyamarkan noda bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit
- Kulit terasa lembut dan halus
- Mencegah penuaan dini
- Membuat kulit kelihatan lebih segar dan sihat
- Antioksidan tinggi
- Menyamarkan bintik pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- Tidak ada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh
- Membantu tubuh detox


Untuk mereka yang mempunyai tona kulit yang benar-benar gelap akan mengambil masa sedikit mengikut individu (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu 3 minggu , amalkan pemakanan secara rutin) untuk hasil yang memuaskan.


B'Vite berkelebihan membendung sesuatu masalah seperti :
1. Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
3. Membuat kulit cerah seperti semulajadi
4. Mencegah kulit dari kusam
5. Menyamarkan garis halus
6. Mmebantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.

8. Menyamarkan kesan parut serta noda hitam




Anda BERMINAT ?
Harga Pasaran : RM 33.00 (SM) RM 35.00 (SS)
Status Produk : READY STOK (DIJAMIN ORIGINAL)

BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 0169214343 / 0162228363
Inbox (Facebook Pages) : Aisha Collection Beauty & White SkinCare
Inbox (Facebook) : Pusat Kecantikan Murah

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN
-         0169214343 –

Labels

2BE GORGEOUS FIBER (1) ACORBIC VITAMIN C 1000MG (1) ALMAS (1) ALPHA ARBUTIN AHA SOAP (2) ALPHA ARBUTIN LOTION (2) ALPHA ARBUTIN PURE SERUM (2) ALPHA ARBUTIN SOAP (2) ALPHA ARBUTIN SUPER SCRUB (2) ALRAZI SOAP (1) AMY MASKARA (1) AMYERA BEAUTY (1) ANUGERAH (28) ANUGERAH - AIR ANUGERAH (1) ANUGERAH - AIR R.O ANUGERAH (1) ANUGERAH - BRAIN BOOSTER (1) ANUGERAH - GAMAT KING (1) ANUGERAH - GARAM BULUH (1) ANUGERAH - HARUAN KING (1) ANUGERAH - KISMIS EMAS (1) ANUGERAH - KISMIS ORGANIK (1) ANUGERAH - KOPI SYAFAKALLAH (1) ANUGERAH - KOPI SYAFAKILLAH (1) ANUGERAH - LOSYEN SEJUTA KHASIAT (1) ANUGERAH - MADU QUEEN (1) ANUGERAH - MINUMAN KESIHATAN GAMAT MANJAKANI (1) ANUGERAH - MINUMAN KESIHATAN UBAT BIJIAN (1) ANUGERAH - MINUMAN KESIHATAN UBAT PERIUK (1) ANUGERAH - MINUMAN OAT CERDIK CERDAS (1) ANUGERAH - MINYAK KASTURI (KEHARMONIAN RUMAH TANGGA) (1) ANUGERAH - MINYAK KASTURI (KEPINTARAN ANAK) (1) ANUGERAH - MINYAK KASTURI (MENAIKKAN SERI & PEMANIS) (1) ANUGERAH - MINYAK KASTURI (MENGHINDARI AMALAN SIHIR) (1) ANUGERAH - MINYAK PILIS (1) ANUGERAH - MINYAK SEJUTA KHASIAT (1) ANUGERAH - PENAIK SERI UV FOUNDATION (1) ANUGERAH - PENAIK SERI WONDER PINK (1) ANUGERAH - PENCUCI MUKA (1) ANUGERAH - PIL KUNYIT (1) ANUGERAH - RAHSIA PEMBERSIH WANITA (1) ANUGERAH - SUSU KAMBING (1) ANUGERAH - WALIT KING (1) ARBUTIN (1) AURA BABIES SAKURA (1) AURAMEN FACE SOAP (1) AURAMEN TURBO COLLAGEN (1) AURAWHITE 900MG (1) AURAWHITE BUBBLY 2014 (1) AURAWHITE CHOCOLATE 1MG (1) AURAWHITE SKINSPA SKINCARE (1) AURAWHITE STEMCELL (1) AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION (1) BABIES BLINK - 4 IN 1 (1) BABIES BLINK - 5 IN 1 (1) BABIES BLINK - BABIES BLINK COFFEE 15IN1 (2) BABIES BLINK - CHOCOLATE (1) BABIES BLINK - COFFEE (1) BABIES BLINK - GOLD EXCLUSIVE (1) BABIES BLINK - LIMITED (1) BABIES BLINK - STRAWBERRY (1) BABIES BLINK - WHITENING 7DAYS JUICE (1) BABIES BLINK SKINCARE (2) BABIES PEARL WHITE (1) BB MOLLY DOLL FOUNDATION (1) BELLA FORMULA SINUS CARE (1) BELLEZA (1) BELVYA (1) BEST SLIM (3) BUST UP EXPRESS (1) BVITE (1) BVR COLLAGEN (1) BVR GOLD SCRUB (1) BVR HOTTEST SHAPE (1) BVR ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL (1) CaliphCereal (2) CaliphSunnahSuppliment (2) CATWALK SLIMMING PILL (1) CHARISMA PHYTO STEMCELL (1) CHERRY BLOSSOM (1) CHOCOGLOW WHITENING DRINK (1) CHRISZEN (2) CHRISZEN GEL EYELINER (1) CHRISZEN PEARL LOOSE POWDER (1) CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL (1) CLEAR DARK (1) CMD (1) D-TRIM OBESITY SOLUTION (1) DASLYM DIET FORMULA (1) DERMANIC TRANSCAPE (1) DEWY COGEN (1) DEWY SAKURA (1) DIANZ (3) DIANZ VITAMIN C (1) DOLLYS PINKY SKINCARE (1) DROPSHIP (1) FADARAJ (1) FARRA BEAUTY SKINCARE (1) FLORAL MASK (2) FREEBIES (1) GARCINIA BURNER (1) GC MAX FAT BURNER (2) JAMU BIDAN KAMPUNG (1) JAMU SRI DARA (1) JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY (1) JANNA LAWWA (5) JANNA LAWWA - BABBY SOFTFEET CREAM (1) JANNA LAWWA - GLUTA KOJIC SERUM (1) JANNA LAWWA - PATI IBU PUTIH (1) JANNA LAWWA - SKINBRANDED (1) JANNA LAWWA - SKINTINTED (1) JELITA PRO 5IN1 (1) JUS CALIPH (1) JUS LEGA (1) JUS NUSANTARA (1) JUS QASIH SAYANG (1) KAPSUL MUTIARA - NSB (1) KLOROK CANDY (1) KRIM KUNYIT (1) KWHITE38 (1) L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM (1) LADYSECRETZ BUST UP (1) LAFIA CARE COLD (2) LEGACY (1) Little Bress Hanging Scarf Organizer (1) LOVELY BB CREAM (1) MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH (1) MATCHA HAND WAX (1) NIKKO PLACENTA WHITE (1) NINASKINCARE - BABY IPOW (1) NINASKINCARE - IPOW (2) PUTIH AJAIB LOTION (1) ROZITA CHE WAN (1) SABUN MARINE ESSENCE (1) SALLOMA BEAUTY SKINCARE (1) SECRET ME (1) SELFIE BABYFACE SERUM (1) SELFIE SKINCARE (1) SET MANDIAN (1) SLIMDAH FIBER SOL CAFE (1) SLIMMING CORSET (BAMBOO ORIGINAL) (1) SLIMMING PANTIES (26CM) (1) SLIMMING PANTIES (LACE) (1) SLIMMING PANTIES (SUPER HIGH WAIST) (1) SLIMMING SUIT (4) SURESLIM (1) SYMA ADVANCE (1) TIPS MENJAGA DAN MERAWAT (1) VELVET GLOW SKINCARE (VGS) (1) VENE LOSYEN (2) VGRiP (1) VGS SHINING GOLD SERUM (1) WONDER SLIMMING PATCH - 18 KEPING (1) ZOFEA SECRET BEAUTY (1)